Om Paxtek

Paxtek grundades 2010 och växer sig större för varje dag som går. Läs mer om oss som företag och vilka visioner vi har.

Om oss

Välkommen till Paxtek AB – din pålitliga partner inom byggbranschen sedan 2010. Vi har under åren genomgått en imponerande utveckling och förstärkt vår organisation på flera nivåer. Idag är vi stolta över att ha ett dedikerat team på cirka 20 medarbetare och samarbetar även med olika underentreprenörer för att säkerställa mångfald och kompetens.

Våra medarbetare är hjärtat i vår verksamhet och representerar en bredd av erfarenhet. Vi strävar alltid efter att balansera denna erfarenhet med ny energi genom att välkomna lärlingar och nytillträdda yrkesarbetare till vår gemenskap.

Med basen i Stockholm styr vi projekt över ett stort geografiskt område, från Jönköping till Sundsvall. Vår expertis sträcker sig över olika områden inom byggbranschen, från trä- och sten byggnationer till totalentreprenader och mindre servicejobb för både privatpersoner och företag, samt bostadsrättsföreningar.

För dig som bostadsägare som önskar en smidig och stressfri process tar vi på oss ansvaret att samordna och driva projektet från första idé till färdigställd renovering, om-, till- eller nybyggnation. Vi erbjuder även mindre projekterings tjänster för att möta dina specifika behov.

SRDJAN DJURIC
VD Paxtek AB

SRDJAN DJURIC

Bra bättre bäst. Låt den aldrig vila. Tills ditt bästa är bättre och ditt bättre är bäst.

VIKTIGA VÄRDERINGAR FÖR OSS ÄR:

  • Alla kunder är viktiga, små som stora. Den personliga kontakten och vårt gemensamma arbete är

  • Bra service. Det är dina önskemål och idéer som är grunden till vårt arbete.

  • Vi har personal som är certifierad kvalitetsansvarig med riskbehörighet.

Behöver Ni hjälp med bygglovsritningar och dess ansökningshandlingar hjälper vi gärna till med detta. Idag har vi en fast personalstyrka på cirka 20 välutbildade och professionellt kvalificerade medarbetare. Sedan 2012 finns vi också i egna lokaler, i Stockholm och säljare i Umeå, vilket ger oss ännu större möjligheter. Vi har högsta kreditvärdighet och innehar ID06.

Vi erbjuder certifierad kvalitet dagligen.

TOP