Köksenoveringar

Köksrenovering

Just köksrenovering är ett ganska omfattande koncept, liksom badrumsrenovering. Det är betydligt mer än att bara tapetsera om och måla om fönsterkarmar, som fallet är när man ska uppdatera andra rum i ett hem. När man ska genomföra en köksrenovering så är det många element att ta hänsyn till, inte minst vattnet! Dessutom ska utrymme planeras för en rad olika köksmaskiner, som kylskåp, frys, spis, fläkt och diskmaskin.
En köksrenovering kräver god planering, eftersom det inte finns så mycket marginal för fel och misstag. När du planerar en köksrenovering så är det helt klart att föredra att ha en erfaren köksrenoverare med sig, som kan bidra med expertråd och lång erfarenhet. Paxtek AB är just en sådan köksspecialist – våra anställda har mer än 10 års erfarenhet av köksrenovering i bagaget.

Olika sätt att renovera

När man ska renovera ett kök kan man förstås gå till väga på lite olika sätt. Man kan välja att helrenovera, eller delrenovera. Det finns inget som säger att man alltid måste riva ut allt som redan finns och börja från scratch med hundra procent nya produkter. I många fall kan man behålla vissa element, eller byta ut saker pö om pö.

Många som vill renovera mest för att fräscha upp sitt kök, som liksom är sugen på något nytt men egentligen inte har ett kök i desperat behov av en renovering, kan börja med att byta ut köksluckorna, köksbänken, måla om och byta ut sitt köksmöblemang. Kakelplattor kan piffas upp med dekaler eller en grundlig upputsning och kanske nytt spackel, och handtag och knoppar kan bytas ut. Behöver vitvarorna bytas ut, eller kanske vask/köksblandare, så avanceras projektet litegrann, men man kan fortfarande genomföra köksrenoveringen i små etapper.

En helrenovering innebär i regel att man sliter ut allt som funnits i köket för att installera nytt. Kanske vill man ha nytt golv och en annorlunda planering av köket? Nya kök finns att köpa hos oss på Paxtek AB och vi erbjuder samtidigt möjlighet att provuppleva olika alternativ i hemmiljö – utan extra kostnad.

Det är inte alltid man har råd eller praktisk möjlighet att genomföra en komplett köksrenovering i ett svep, och då kan det kännas skönt att veta att det finns alternativ. Den som vill få köksrenoveringen avklarad så fort som möjligt ges dock givetvis denna chans, hos oss på Paxtek AB fixar vi din köksrenovering så som du vill genomföra den.

Vi hjälper dig genom renoveringens alla faser

Paxtek AB är en köksleverantör med gedigen erfarenhet av att renovera kök, vi hjälper dig genom renoveringens alla steg – från start till slut. Vi ger dig ett stort sortiment av olika köksvaror att välja bland – och möjlighet att testa dina val direkt i köket som ska bli. Kökets energi och ljus gör ofta större skillnad på produkterna än man anar, så det är helt klart en tjänst man bör ta vara på.

Låt oss leverera högkvalitativa produkter till ditt kök, eller låt oss hålla i hela projektet med ansvar för allt från hantverkare till planering. Hör av dig till oss på Paxtek AB idag!

TOP